wie ben ik wat doe ik voor wie tarieven contactlinks

WAT DOE IK

In je leven kun je van alles verliezen, het samenzijn van je ouders, je gezondheid of het verlies van een dierbare. Als je iets of iemand verliest die je dierbaar is doet dat pijn. Alles om je heen lijkt anders, dingen zijn niet meer als voorheen. Hierbij kun je je erg alleen voelen omdat je door een wirwar van gevoelens gaat waar je geen grip meer op hebt. Soms ben je boos, dan weer verdrietig. Misschien voel je je wel schuldig, angstig of jaloers. En misschien voel je helemaal niets terwijl je vindt dat je verdrietig zou moeten zijn. Iedereen beleeft zijn/haar gevoelens op een eigen manier. In dit proces wil ik mijn cliënten begeleiden door het land van rouw.

INDIVIDUELE BEGELEIDING voor kinderen en jongeren. Dit doe ik d.m.v. verschillende methodieken waarbij ik gebruik maak van gesprekken, creatieve middelen, symbolen en rituelen, afhankelijk van wat bij het desbetreffende kind / jongere past.
Aan de hand van een intakegesprek wordt een persoonlijk plan opgesteld.

GROEPSBEGELEIDING
op scholen, indien aangesloten bij de Stichting Jonge helden, of op eigen initiatief van de school.

BEGELEIDING VOOR OUDERS / GEZINNEN
bij het verlies van een kind.

INFORMATIEAVONDEN EN VOORLICHTING Ik geef voorlichting en training aan leerkrachten en anderen die kinderen en jongeren willen ondersteunen in het omgaan met verlies.